Petrecerea Burlacițelor

               A doua ca importanta inaintea marei petreceri din ziua nuntii, este petrecerea burlacitelor. Acest eveniment este un concept nou care ia din ce in ce mai multa amploare in Romania. Trebuie precizat faptul ca fiecare mireasa este unica si merita o petrecere a burlacitei de neuitat. Daca este pentru prima oara cand organizezi un astfel de eveniment, iti venim in ajutor cu cateva sugestii care te vor ajuta in planificarea unei seri de neuitat ale burlacitelor.

 

  1) Lista invitatilor

   Cea mai buna lista a invitatilor o poate face viitoarea mireasa pentru ca ea stie persoanele pe care le va dori aproape la o astfel de petrecere. Lista va trebui sa contina numele invitatilor si numerele acestora de telefane pentru a le contacta mai usor. Daca vrei ca petrecerea sa fie surpriza, roagati viitoarea mireasa sa faca o lista a invitatiilor cu o luna inainte, iar in acest fel nu va stii data, locul si ce surprize o vor astepta.

   2) Data si locatia

   Data va trebui aleasa in asa fel incat sa fie convenabil atat pentru mireasa cat si petru celelalte invitate. Odata stabilita data, se va alege locatia si se va rezerva din timp pentru a evita eventualele dezamagiri. In functie de personalitatea si dorintele miresei se va alege locatia unde va avea loc petrecerea (club, restaurant, spa, etc.)

   3) Plan de activitati

   De obicei, petrecerea burlacitelor evolueaza de la sine. Vestitul shot de tequila a devenit un „must have” la inceperea oricarei petreceri, acesta fiind startul unei nopti de neuitat, dar desigur, nici paharul de vin nu poate fi refuzat in cazul in care veti alege sa petreceti la restaurant ori acasa, ajutand si el la destinderea atmosferei si sarbatorirea importantului eveniment.

   4) Bugetul

   Bugetul reprezinta suma pusa la dispozitie de fiecare burlacita in parte, in vederea organizarii petrecerii cum ar fi: costurile legate de locatie, consumatie, cadourile viitoarei mirese si accesoriile burlacitelor.

    Atentie, viitoarea mireasa nu trebuie sa plateasca nimic!   

  

    5) Cadoul viitoarei miresici

   Cand vine vorba de cadoul viitoarei mirese parerile sunt impartite si se va tine cont, evident, de personalitatea fiecarei miresici. Noi va putem recomanda o carte pentru viitori miri, o lenjerie intima, o zi la spa pentru cei doi insuratei, ori produse personalizate pentru luna de miere. 

  

 

 Vă mulțumim!

 www.Rezervari-Nunta.ro

 

Facebook