Despre noi

 

Bine ați venit pe Rezervari-Nunta.ro, ghidul de organizare a nunții unde puteți planifica online fiecare aspect al marelui eveniment, de la alegerea rochiei de mireasă și închirierea restaurantului până la rezervarea serviciilor foto/video și a lecțiilor de dans!

 

Suntem o echipă tânără care își dorește să facă organizarea nunții un eveniment cât mai simplu și plăcut, pe care îl puteți realiza chiar din fața calculatorului. Vrem ca momentul emoționat al logodnei să își păstreze farmecul și de-a lungul lunilor de planificare, fără ca viitorii miri să se confrunte cu stresul organizatoric. Credem că nunta perfectă nu este imposibil de organizat și că fiecare cuplu poate avea o zi de vis, chiar și atunci când bugetul este redus.

 

De aceea, am inițiat proiectul Rezervari-Nunta.ro, site ce își propune să adune într-un loc toate serviciile de care aveți nevoie pentru planificarea nunții perfecte. Colaborăm cu furnizori de servicii profesioniști din toată țara, astfel încât voi să vă bucurați de soluții de calitate și să transformați în realitate nunta mult visată.

 

Pe lângă furnizori de servicii, Rezervari-Nunta.ro aduce și un ghid complet despre nunți și ce trebuie să știți înainte de a vă căsători: tradiții, obiceiuri, sfaturi referitoare la alegerea locației, idei de rochii de mirese, știri din domeniu și multe altele.

 

Fie că vă doriți o nuntă tradițională sau una nonconformistă, noi vă venim în ajutor cu idei de organizare și sugestii concrete în funcție de fiecare buget. Folosiți planificatorul de buget pentru a economisi bani și ghidul nostru complet de organizare pentru a vă asigura că nu scăpați niciun detaliu.

 

Accesul la Rezervari-Nunta.ro este, in primul an, gratuit! Tot ce trebuie să faceți pentru a utiliza serviciile noastre este să creați un cont aici și să vă autentificați cu ID-ul și parola.

 

Vrem să dezvoltăm cea mai mare comunitate de utilizatori și să împărtășim bucuria unei nunți de vis.

 

 

Vă mulțumim!

www.Rezervari-Nunta.ro

 

Facebook