cum sa nu te impiedici

 

Indiferent de modelul de rochie pe care ți-l alegi pentru ziua cea mare, orice femeie vrea să evite pe cât posibil să se împiedice în rochia ei. Toate femeile își doresc să arate perfect în rochia de mireasă, așa că atunci când și-o cumpără, nu se gândesc că toate acele straturi de tul și de dantelă vor îngreuna rochia și vor face mersul în ea destul de dificil. Fie că îți dorești să eviți o posibilă împiedicare pentru a nu te simți stânjenită în fața invitaților sau nu vrei să îți deteriorezi rochia, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți cât mai grațioasă în rochia ta de mireasă și să nu te împiedici în ea.

 sfaturi pentru rochie

Ajustează-ți rochia cu grijă

 

Chiar dacă rochia ta este foarte amplă, nu trebuie neapărat să fie și mult prea lungă. Pentru ca rochia să aibă lungimea potrivită, aceasta trebuie să atingă ușor vârful pantofului în partea din față. În acest fel nu te vei împiedica în ea și vei putea merge fără griji. În cazul în care ai o rochie foarte grea, poți să o scurtezi chiar cu o jumătate de centimetru deasupra pantofului, întrucât ea se va lăsa după câteva ore și va ajunge la lungimea ideală.

 

Alege o crinolină mai mică

 

Chiar dacă o crinolină mare oferă un efect mai spectaculos și crează impresia unei talii foarte mici, aceasta este și foarte dificil de purtat și există riscul de a te împiedica în ea atunci când te ridici de pe scaun sau când dansezi. De aceea cel mai bine este să optezi pentru o crinolină de dimensiune medie (3 cercuri) pentru că aceasta combină toatele avantajele: este mai ușor de putat și în același timp arată și foarte elegant.

 

Optează pentru un sistem de prindere a trenei

 

În cazul în care îți faci griji în privința trenei dar nici nu vrei să renunți la ea, o poți ruga pe croitoreasa ta să adauge un sistem de prindere a trenei care să îți permită să o ridici la nivelul rochie atunci când dansezi, astfel încât să nu existe pericolul de împiedicare sau de murdărire. Rochiile cu trenă arată absolut superb în poze, însă o trenă murdară nu va mai fi atât de estetică și elegantă pe cât îți imaginai, motiv pentru care acesta este cea mai bună soluție.

 

Exersează

 

După ce ai pus toate aceste aspecte la punct, nu îți mai rămâne decât să exersezi cât mai mult sau cel puțin atât cât îți permite timpul. Cu cât ești mai obișnuită cu dimensiunile rochiei, cu atât te vei putea mișca mai ușor în ea. În plus, în acest fel vei avea și ocazia să îți mai porți puțin pantofii, pentru a fi cât mai comozi in ziua nunții.

 

 

Surse poze: favim.com, loveandlavender.com

 

 

 Vă mulțumim!

 www.Rezervari-Nunta.ro

Facebook