avantaje si dezavantaje

 

Rochia de mireasă este de departe cea mai importantă alegere pe care orice femeie trebuie să o facă atunci când își organizează nunta. Cu toate acestea, de multe ori rochia care este exact pe gustul tău îți depășește cu mult bugetul sau îți va lăsa o gaură adâncă în acesta. Dacă ideea de a plati o mică avere pe o rochie pe care o vei purta o singură dată nu prea te încântă, dar nici nu vrei să faci un compromis în ceea ce privește calitatea acesteia, închirierea rochie de mireasă este o opțiune demnă de luat în considerare.

 avantaje si dezavantaje

Avantajele închirierii rochiei de mireasă 

 

 

Banii

Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care închirierea rochiei de mireasă este o decizie extrem de economică. Sunt multe rochii de mireasă create de designeri locali ce pot fi închiriate la un preț mult mai redus decât prețul lor din magazin. Pe lângă rochie, vei găsi inclusiv voalul, pantofii și gentuța care se asortează cel mai bine cu rochia aleasă, astfel încât vei găsi tot ce îți trebuie într-un singur magazin!

 

Depozitarea

Cea mai mare problemă cu care se confruntă miresele după nuntă este lipsa de spațiu pentru depozitarea rochiei de mireasă. Aceasta ocupă foarte mult spațiu și având în vedere că nu o vor mai purta niciodată, în curând acea rochie va deveni o povară. Dacă alegi să îți închiriezi rochia de mireasă, problema depozitării sale după nuntă este complet eliminată.

 

Îți poți permite două rochii

Dacă îți place atât stilul de prințesă, cât și cel de sirenă și nu vrei să fi obligată să alegi unul dintre ele, aceasta este soluția pe care o căutai. Prin închirierea rochiilor de mireasă, te vei încadra în bugetul pe care îl alocasei inițial achiziționării rochiei și vei putea să îți îndeplinești visul. Unele mirese își doresc o rochie amplă, cu trena cât mai lungă la cununia religioasă și ședința foto dar ar prefera o rochie mai confortabilă pentru petrecerea de la restaurant. Iată, închirierea rochiilor îți permite acum să ai nunta visurilor tale, fără a-ți da întreg bugetul peste cap!

 

Dezavantajele închirierii rochiei de mireasă

Diversitatea alegerilor

Chiar dacă magazinele specializate în închirieri au suficiente modele de rochii, nu se găsesc chiar la fel de multe ca cele disponibile pentru vânzare. În plus, dacă îți dorești un model anume, rochiile disponibile pentru închiriere nu se pot personaliza așa că cel mai probabil va trebui să te conformezi cu cea mai apropiată variantă de modelul pe care ți-l doreai tu. De asemenea este posibil ca modelele disponibile pentru închiriere să fie din colecțiile trecute, așa că nu vei putea tot timpul să îți găsești ceva foarte modern. Desigur, este la fel de posibil să îți placă unul dintre modelele de rochii disponibile pentru închiriere așa că nu spune nu acestei variente până nu ai văzut oferta.

 

Îngrijirea

Chiar dacă nu tu ești cea care se va ocupa de curățarea rochiei după nuntă, va trebui să ai grijă de aceasta și să nu o murdărești prea rău atunci când o porți, pentru că dacă rochia este distrusă, vei fi nevoită să o cumperi. Acesta este motivul pentru care multe mirese sunt reticente atunci când vine vorba de închirierea rochiei, pentru că nu vor să stea stresate că se va întâmpla ceva cu rochia lor. Cu toate acestea, trebuie să ai în vedere faptul că murdăria obișnuită care se strange de exemplu pe tivul rochiei nu reprezintă o problemă și firmele de închiriere nu te vor taxa pentru acest lucru.

 

Ședința trash the dress

Mulți miri aleg să își mai facă o ședință foto, în afară de cea din ziua nunții, mai ales dacă aleg să își facă și cununia civilă și pe cea religioasă în aceeași zi. Este un bun mod de a nu mai sta stresat că nu vor avea suficient timp să facă poze și o ocazie de a mai schimba peisajul. Acestea fiind zice, multe ședințe TTD se fac în apă, pe nisip sau în alte ipostaze care nu vor lasă rochia câtuși de puțin impecabilă. În plus, dacă nu îți faci ședința foto imediat după nuntă, este posibil să trebuiască să mai plătești încă o dată chiria pentru rochie.

 

Așadar, acestea sunt aspectele pe care trebuie să le ai în vedere, atunci când trebuie să alegi între o rochie închiriată și una cumpărată, însă cum fiecare situație este diferită, tu ești cea mai în măsură să decidă care este cea mai bună opțiune.

 

Surse poze: davincibridal.com

 

 Vă mulțumim!

 www.Rezervari-Nunta.ro

Facebook