Ajutor

Ghid de utilizare pentru furnizori

 

Cum sa va creati un profil de furnizor

 

 • Pentru a va putea oferi serviciile de furnizor pe Rezervari-Nunta.ro, trebuie mai intai sa va creati un cont de companie. Va puteti inregistra cu adresa de email sau, mai rapid, cu contul de Facebook sau Twitter.

 

 • Adaugati compania dumneavoastra folosind optiunea Adauga compania ta din meniul din stanga.

 

 • Este foarte important sa completati toate campurile cu informatii exacte pentru a putea fi gasit de clienti.

 

 • La Tipul Companiei, adaugati domeniul de care va ocupati (ex. Organizare evenimente, salon infrumusetare, restaurant etc).

 

 • La Produs, adaugati un produs sau serviciu pe cate il oferiti din meniul vertical, precum si o descriere a acestuia. Puteti adauga si o imagine si specifica pretul in RON. Puteti pune si un link la oferta completa pentru mai multe detalii.

 

 • Puteti adauga oricat de multe produse doriti si le puteti sterge sau actualiza oricand!

 

 • Dupa ce ati introdus toate informatiile despre un produs, faceti click pe Adauga!

 

 

Dupa ce v-ati completat profilul si ati adaugat produse, numele companiei dumneavoastra va aparea sub Cauta Companii in meniul din stanga.

 

 

Cum sa planificati evenimente

 

Pentru majoritatea cuplurilor, organizarea nuntii nu incepe pana nu au stabilit si o data, iar cautarea de furnizori pe Rezervari-Nunta.ro incepe chiar cu acest filtru. Utilizatorii cauta in primul rand firme care sunt disponibile in ziua nuntii lor si de aceea este foarte important sa creati evenimente si sa notati in calendar cand anume sunteti deja rezervat.

 

Acest lucru ii ajuta pe utilizatori sa gaseasca exact ceea ce cauta si face colaborarea client-furnizor mult mai usoara, pentru ca nu va ma trebuie sa raspundeti la cereri de rezervari pe care nu le puteti onora.

 

In cazul in care o rezervare se anuleaza, puteti sa o stergeti pur si simplu din calendar si sa adaugati si o postare care sa mentioneze ca sunteti liber in ziua aceea.

 

 

 • Marcati in calendar datele in care firma dumneavoastra este deja rezervata pentru ca utilizatorii Rezervari-Nunta.ro sa stie cand sunteti disponibil.

 

 • Apasati butonul Adauga eveniment de sub calendar pentru a adauga un eveniment.

 

 • Puteti selecta una sau mai multe zile in care sunteti rezervat si puteti introduce detalii despre evenimentele dumneavoastra. Apasati butonul Salveaza dupa ce ati terminat.

 

 • Evenimentele rezervate vor aparea in calendarul lunar. Astfel puteti vedea cu usurinta ce aveti planificat pentru urmatoarele 30 de zile. Folositi sagetile pentru a trece de la o luna la alta. Puteti alege sa afisati calendarul pe luna sau pe saptamana.

 

 • Pentru a evita rezervarile suprapuse si pentru a mentine o reputatie pozitiva in randul utilizatorilor, va recomandam sa fiti mereu la zi cu evenimentele dumneavoastra si sa adaugati rezervarile in calendar imediat ce sunt confirmate.

 

 

Afisare preferentiala

De aici puteti plati pentru a aparea mai sus in rezultate atunci cand un utilizator cauta firme din domeniul dumneavoastra.

 

Furnizorii care platesc pentru afisare preferentiala vor aparea primii in rezultate, urmati de ceilalti furnizori, in functie de cat sunt de activi pe site.  

 

 

Postari

Postarile ii tin la curent pe utilizatorii Rezervari Nunta (potentialii clienti) cu activitatea companiei dumneavoastra. Adaugati o postare noua atunci cand vreti sa anuntati o stire, o promotie sau cand s-a eliberat o data in calendarul dumeavoastra si puteti accepta rezervari.

 

Cu cat un furnizor este mai activ pe site, cu atat va aparea mai sus in rezultate atunci cand utilizatorii cauta firme din domeniul acestuia. De asemenea, utilizatorii percep postarile ca un indicator de profesionalism. Cu cat un furnizor este mai activ si posteaza mai mult, cu atat va fi mai cautat si rezervat.

 

Pentru a vizualiza postarile dumneavoastra apasati pe butonul Postari imediat de sub calendar.

 

Multumim, 

Echipa www.Rezervari-Nunta.ro

Facebook